- Masło czosnkowe
- Amerykańska szarlotka
- Aromatyczny schab
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ziemniaki po duńsku
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Pulpety z ryżem
- Ryba po grecku II
- Mleczne wafelki
- Chrupiące kaczuszki
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Kisiel z truskawkami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sernik tradycyjny
- Zupa z dyni na mleku
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Tarta z pianą owocową
- Racuszki serowe
- Mulatki z bakaliami
- Smażona mozzarella
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kruszonka z jabłkami
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Tęczowy sorbet
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sałatka grecka III
- Galaretka z soku z porzeczek
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Zapiekanka z marchwi
- Rulonik z warzywami
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Guacamole
- Spaghetti z pulpetami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z dyni na słono
- Pierogi z soczewicą
- Frittata z warzywami
- Racuszki
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kruche ciasto z masą makową
- Galaretka z pigwy
- Ryżowa szarlotka
- Lody czekoladowe
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kawior z bakłażana
- Sorbet owocowy
- Włoski chleb ziołowy
- Niesłodka zupa z dyni
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Chrupki Krzysia
- Zupa pieczarkowa
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Migdały w karmelu