Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: zupa
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Pieczone pierożki z serem
- Faszerowane papryki
- Puchatkowe ciasteczka
- Knedelki z sandacza
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pasta z awokado
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Krem twarożkowy z owocami
- Makaron z sosem dyniowym
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pączki (bez glutenu)
- Tęczowy sorbet
- Resztki lata
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Rogaliki kokosowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Galaretki
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Sałatka z kwiatami
- Francuskie kiełbaski serowe
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Tarta z pianą owocową
- Jajka marynowane w occie
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ryba w sezamie
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Pizza hawajska
- Schab pieczony po galicyjsku
- Paszteciki (bez jajek)
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ryba z cukinią
- Placuszki z cukinii
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Różowa zupa owocowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Legumina cytrynowa
- Leniwe bez białego sera
- Piernik
- Rurki z kremem pistacjowym
- Drób z jabłkami
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Kurczak z czereśniami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Schab ze śliwkami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Panga w pergaminie
- Wycinanki z sera
- Pierogi z jagodami
- Chrupki Krzysia
- Domowy budyń
- Biszkopt (bez glutenu)