- Zrazy z pieca
- Przecier jabłkowy
- Pomidorowa z bazylią
- Jabłkowy kurczak
- Tarta jabłkowa II
- Guacamole
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Tzatziki
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Lane kluski
- Kurczak w migdałach
- Puree z marchwi
- Omlet grzybek z owocami
- Sałatka owocowa
- Szarlotka biszkoptowa
- Kompot ze śliwek
- Tartinki
- Kisiel malinowy
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Fasola z miodem i cytryną
- Kurczak z marchewką
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sałatka z rukoli
- Babeczki z musem owocowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Pizza (bez glutenu)
- Sezamowa marchew
- Włoska zupa jarzynowa
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Czekoladowe chrupki
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Ciasto na ptysie
- Chleb pita
- Jeż
- Ziemniaki faszerowane
- Halibut pod parmezanem
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Cukinie z daleka
- Makaron z sosem bez gotowania
- Zupa krem z marchwi
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Makaron rozmaitości
- Duszona ryba z warzywami
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Tarta cebulowa II
- Sos polski
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Sałatka z cykorii i owoców
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kisiel owocowy
- Leczo ze śliwkami
- Zielona zupa
- Ciasto czekoladowe
- Smażone banany