- Barszcz ukraiński
- Panierowane paluszki rybne
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Owsiane chrupki
- Żółty chłodnik
- Masa pomarańczowa
- Cytrynowe masło
- Przecier jabłkowy
- Lody owocowe
- Ciasto z dynią
- Mięso duszone po turecku
- Botwina
- Tort czekoladowy
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Rozmaitości na parze
- Pierogi z jagodami
- Baranina duszona po turecku
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Rizotto z tuńczykiem
- Sałatka z malin i arbuza
- Zupa z dyni
- Naleśniki chińskie
- Tarta z jabłkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Spatzle
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Mrożone owoce na patyku
- Naleśniki z mięsem
- Kurczak w migdałach
- Trufle czekoladowe
- Spaghetti z sosem pesto
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Drób z jabłkami
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Zupa nic
- Makrobiotyczne gołąbki
- Flaczki z kurczaka
- Gołąbki z winogronowych liści
- Jeż
- Budyń karmelowy
- Risotto z łososiem
- Suszone pomidory
- Chłodnik
- Zielona zupa
- Krem truskawkowy
- Owocowa bomba
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Barszcz czerwony
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Jagodzianki
- Ryba cytrynowa
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zupa szczawiowa
- Panierowane serki pleśniowe
- Kurczak z ananasem
- Kurczak w potrawce