- Wiśniowa legumina
- Rozmaitości na parze
- Tęczowy sorbet
- Krem twarożkowy z owocami
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Sernik tradycyjny
- Placuszki-kaczuszki
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Orzechy w czekoladzie
- Zupa z dyni na mleku
- Omlet po francusku
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Sos winegret
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Puree z dyni
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Oliwki po swojemu
- Ziemniaki faszerowane
- Budyń z żółtkiem
- Sałatka z kwiatami
- Galaretki
- Sos prowansalski aioli
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kruche wiatraczki
- Daktylowe roladki
- Pascha
- Chrupiące babeczki
- Chłodnik
- Gołąbki po grecku
- Kolorowe kulki
- Zupa krem z kalafiorów
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Pulpety z ryżem
- Sos pomidorowy klasyczny
- Flaczki z kurczaka
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pieguski
- Krupnik
- Zupa kalafiorowa z curry
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Schab ze śliwkami
- Łagodny hummus
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Dipy jogurtowe
- Rogaliki kokosowe
- Puree z bakłażana
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Cannelloni ze szpinakiem
- Koktajl z owoców sezonowych
- Domowy budyń
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Lody bananowe (bez mleka)
- Sernik (bez glutenu)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Papryka nadziewana twarogiem