- Ciasto-legumina z owocami
- Pulpety z ryżem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Eskalopek z pomidorem
- Bakłażany duszone
- Kluski kładzione z jabłkami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Mazurek trójwarstwowy
- Sernik (bez glutenu)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Krem jabłkowy
- Risotto z łososiem
- Surówka z żurawiną
- Torcik z galaretką
- Kanapka z pastą jajeczną
- Śliwkowa legumina
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Lody dla młodych
- Delikatny sernik
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Rulonik z warzywami
- Rozmaitości na parze
- Owocowa legumina
- Deser jogurtowo-owocowy
- Kotleciki z soji
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Wigilijna zupa migdałowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Indyk w galarecie
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Nektarynkowy krem
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Lody owocowe
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Pierwsze mięsko
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Bułeczki serowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sałatka z truskawek i mięty
- Spaghetti z sosem pesto
- Mielonka z dodatkami
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zupa z dyni na mleku
- Murzynek Jaś
- Placek z cukinii
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Bakłażany zapiekane
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Słone patyczki