Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Ziemniaki pieczone
- Murzynek Jaś
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Mleczny przysmak
- Układanka warzywno-owocowa
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Warzywa smażone w cieście
- Ziemniaki faszerowane
- Makaron z sosem bez gotowania
- Kisiel owocowy
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Ciasto na ptysie
- Pierogi z owocami
- Łagodne chili
- Kotleciki z tuńczyka
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Panierowane paluszki rybne
- Sałatka makaronowa
- Zupa-krem z marchwi
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Makrobiotyczne gołąbki
- Krem bananowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zupa francuska
- Trufle czekoladowe
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa krem z kalafiorów
- Kartoflana zapiekanka
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Sałatka grecka III
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Makaron z pomidorami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Omlet arabski
- Kolorowa jajecznica
- Racuchy drożdżowe
- Babeczki z musem owocowym
- Spaghetti z pulpetami
- Tzatziki
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa ''jak miodek''
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tartinki
- Halibut pod parmezanem
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kulki rybne po norwesku
- Napój z owoców jagodowych
- Pierwsze mięsko
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Schab ze śliwkami