- Panierowane paluszki rybne
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Jabłko duszone
- Mus śliwkowy
- Przecier jabłkowy
- Rulonik z warzywami
- Bułeczki z kapustą
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Jabłkowy kurczak
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Zdrowy bigos
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Kluski serowe z rodzynkami
- Mleczne wafelki
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Mazurek trójwarstwowy
- Owocowa legumina
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Spaghetti z pulpetami
- Fritata - warzywa w jajku
- Mrożone owoce na patyku
- Zupa z dyni na mleku
- Młode warzywa z pieca
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Najprostsza tarta owocowa
- Karmelowe wafelki
- Pomidory z papryką po włosku
- Krem z cukinii
- Sos wiśniowy do owoców
- Zupa krem z pora
- Kisiel owocowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Łagodne chili
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Kuskus jak prawdziwy
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Sos koperkowy
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ciastka orzechowe
- Sałatka z malin i arbuza
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Piernik
- Kulki mięsne po szwedzku
- Krem truskawkowy
- Sos prowansalski aioli
- Galaretka z pigwy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Paszteciki (bez jajek)
- Pierogi ruskie
- Układanka warzywno-owocowa
- Sałatka z arbuza i fety