- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Macaroni & cheese
- Spaghetti z sosem pesto
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Omlet grzybek z owocami
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pulpety z ryżem
- Galaretka z pigwy
- Kruche plastry cytrusów
- Jajka faszerowane
- Frittata z warzywami
- Kurczak z pomidorami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Placek z cukinii
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Wyraziste tofu
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zrazy z pieca
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Mulatki z bakaliami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sałatka ryżowa z curry
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Jajka mimoza
- Cukinia z mięsem mielonym
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Napój różany
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Tartinki
- Rogaliki z powidłami
- Sałatka ryżowa
- Sałatka owocowa
- Placki z jabłkami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Tarta cebulowa II
- Domowe pesto uproszczone
- Ryba po żydowsku
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Pulpeciki pod beszamelem
- Rulonik z serem
- Słodkie kaszotto
- Pyzy
- Kawior z bakłażana
- Zupa krem z grzankami
- Wiśniowa legumina
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Ratatuja nicejska
- Placuszki jabłkowe
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Pasta z awokado
- Przecier jabłkowy
- Kruche ciasteczka
- Kotlety mielone (bez jajek)