- Kartoflanka przecierana
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Grecka zapiekanka warzywna
- Delikatny i puszysty sernik
- Pianka bananowa
- Oliwki po swojemu
- Zupa owocowa
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Kisiel z jabłkiem
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Lody dla młodych
- Ciasto bezowe z kremem
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Cytrynowy biszkopt
- Pasta (dip) z bobu
- Sos pomidorowo-warzywny
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Polski sos wielkanocny
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka z truskawek i melona
- Zapiekanka z pomidorami
- Ryż z truskawkami
- Domowe pesto uproszczone
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Surówka z cykorii
- Budyń z żółtkiem
- Sałatka dziadka Julka
- Ryba z cukinią
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Paszteciki z tuńczykiem
- Leśny przysmak na kolację
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Kurczak z jabłkiem
- Czipsy
- Cytrynowe masło
- Kopytka (bez jajek)
- Ciasto z owocami
- Chleb Grahama
- Sałatka szpinakowa
- Koktajl z melona
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dipy jogurtowe
- Tarta - kruche ciasto
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pulpety z koperkiem
- Knedelki z sandacza
- Żółty chłodnik
- Brzoskwinowe oczko
- Pulpety
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa migdałowa
- Żółta pasta