Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Napój marchwiowo-malinowy
- Napoleonki
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Sałatka makaronowa
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Deser gruszkowy
- Mazurek nugatowy
- Pasta (dip) z bobu
- Jajka mimoza
- Sałatka grecka III
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kawior z bakłażana
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zapiekanki z bagietki
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Jabłko duszone
- Krupnik
- Karpatka
- Deser jogurtowo-owocowy
- Różowa kaszka
- Surówka z marchwi
- Kurczak w potrawce
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kisiel z malinami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Zupa z dyni na mleku
- Zupa jabłkowa
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Zupa z zielonego groszku
- Cukinia faszerowana serem
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Otulona brzoskwinia
- Zupa jarzynowa
- Cukiniowe ciasto
- Rulonik z serem
- Wytrawne kruche ciasto
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Smażona mozzarella
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Szpinak zapiekany z serem
- Biszkopt z owocami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Szarlotka miękka
- Zupa kukurydziana
- Zraziki sezamkowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Muffiny jagodowe
- Zupa krem z pora
- Koktajl owocowy na lodach
- Marchewka z brukselką