Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kisiel owocowy
- Tort czekoladowy
- Cukinia faszerowana serem
- Schab z pomarańczami
- Surówka z selera z owocami
- Koktajl wiśniowy
- Surówka z cykorii i natki
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Zapiekanka rybna
- Pomidorki sauté
- Surówka z dyni
- Kanapka z pastą jajeczną
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Krem twarożkowy z owocami
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Otulona brzoskwinia
- Strudel z jabłkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Surówka z marchewki
- Placuszki drożdżowe
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Ryba po azjatycku
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Kotlety mielone dla dzieci
- Złocisty nektar
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Krupnik
- Sierpniowa sałatka
- Chińskie jajka herbaciane
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Czipsy
- Zupa z dyni na słono
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa jabłkowa
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Zupa kukurydziana
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Rozmaitości na parze
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Cukinia z wody
- Puchatkowe ciasteczka
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zupa minestrone
- Kisiel malinowy
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Placuszki-kaczuszki
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)