Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kopytka
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Lody waniliowe
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kuszące jabłka
- Chleb alpejski z orzechami
- Daktylowe kulki
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Strucla mini
- Zupa francuska
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Mazurek cytrynowy III
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Omlet z pomidorami i papryką
- Klopsiki cielęce
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem truskawkowy
- Zupa z soczewicy
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Bakłażany duszone
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Masa pomarańczowa
- Owocowa legumina
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Oliwki po swojemu
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Wyraziste tofu
- Cannelloni ze szpinakiem
- Różności pod beszamelem
- Zupa migdałowa
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Surówka z marchwi
- Surówka z cykorii
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Zupa z dyni na słono
- Zapiekanka brokułowa
- Zupa krem z marchwi
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Jabłkowy kurczak
- Kolorowa jajecznica
- Kostka z kaszki manny
- Kluski serowe z rodzynkami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Omlet po polsku
- Kruche plastry cytrusów
- Baranina duszona po turecku
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pierniczki całuski
- Tarta z jabłkami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Racuchy z kurczakiem
- Faszerowana cukinia
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Surówka z jabłek i dyni