- Resztki lata
- Chleb ziołowy
- Kartoflana zapiekanka
- Nadziewany kabaczek
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Barszcz ukraiński
- Pasta z łososia
- Brzoskwinie na ostro
- Strudel z jabłkami
- Placuszki z twarogu
- Surówka z dyni
- Sos różowy
- Pasztet z łososia
- Krem z cukinii
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Jaś na słodko
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ciasto bezowe z kremem
- Deserowa zupa owocowa
- Sok jagodowy
- Ryba po azjatycku
- Daktylowe kulki
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Ciasto z dynią
- Mazurek cytrynowy III
- Kisiel malinowy
- Zupa z dyni na słono
- Chłodnik pomidorowy
- Pierogi leniwe
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Kanapka z pastą jajeczną
- Francuskie kiełbaski serowe
- Krupniczek mamy
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Pieczeń cielęca
- Sałatka z truskawek i melona
- Racuszki
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Zupa z dyni na mleku
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pierogi kresowe
- Kostka z kaszki manny
- Łosoś znad zatoki
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Barszcz czerwony
- Kurczak z warzywami
- Panierowane serki pleśniowe
- Lody na patyczkach
- Placuszki-kaczuszki
- Wiśniowa legumina
- Koktajl z melona
- Rizotto z tuńczykiem
- Surówka z marchwi
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Sałatka z cykorii i owoców
- Galaretki
- Ziemniaki faszerowane
- Szparagi z jajkami mimoza
- Zapiekanka rybna