Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Bananowa manna
- Felafelki
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kasza gryczana z serem
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Barszcz ukraiński
- Koktajl wiśniowy
- Panga w pergaminie
- Uszka
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Racuszki serowe
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Pulpety z ryżem
- Marchewka z brukselką
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Ciasto-legumina z owocami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak pani prezes
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Bułeczki serowe
- Letni sorbet
- Makaron z serem i warzywami
- Babeczki z serem
- Wołowina z fasolką szparagową
- Wołowina w sosie
- Rolady z kurzych piersi
- Przecier z cukinii
- Grzanki parmezanowe
- Placuszki drożdżowe
- Pizza pomidorowo-serowa
- Surówka z dyni
- Papryka faszerowana warzywami
- Bułka orzechowa
- Ryba w sosie warzywnym
- Sałatka owocowa
- Tort serowy wspaniały
- Mus brzoskwiniowy
- Chrupki Krzysia
- Galaretka z soku z porzeczek
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Pyszna pasta z tofu
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Puree z truskawek i kiwi
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Botwina
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z arbuza i fety
- Bakłażany zapiekane
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza