Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Baranina duszona po turecku
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Bowl bezalkoholowy
- Krem z pomidorów
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Szpinakowe pesto
- Halibut pod parmezanem
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ryba w sosie warzywnym
- Biszkopty bezglutenowe
- Racuchy drożdżowe
- Surówka z marchwi
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Cytrynowy biszkopt
- Frittata z warzywami
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Kisiel owocowy
- Mus brzoskwiniowy
- Surówka z jabłek i dyni
- Warzywa smażone w cieście
- Kisiel mleczno-owocowy
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Chrupiące kaczuszki
- Sałatka owocowa
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Zupa krem ze szparagów
- Napoleonki
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kulki rybne po norwesku
- Rogaliki kokosowe
- Surówka zimowa
- Kurczak w migdałach
- Pascha II
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Kanapka z pastą jajeczną
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Pierogi z jagodami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ziemniaki po węgiersku
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kolorowy ryż
- Zielony twarożek
- Różności pod beszamelem
- Kruche spiralki
- Pomidorowa trochę inna