- Błyskawiczny chłodnik
- Mięso duszone po turecku
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Chrupki Krzysia
- Knedelki z sandacza
- Strudel z jabłkami
- Kruche ciasto z masą makową
- Kawior z bakłażana
- Bakłażany zapiekane
- Rulonik z serem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Surówka z marchwi i jabłka
- Ratatuja nicejska
- Zimowy salad bar
- Brzoskwiniowa pianka
- Sos pomidorowy klasyczny
- Szaszłyki z kurczaka
- Lody waniliowe
- Pasta (dip) z bobu
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Sos winegret
- Keks biszkoptowy
- Kurczak z kaszą
- Kanapka z pastą jajeczną
- Łagodne chili
- Mazurek cytrynowy III
- Dynia z piekarnika
- Zupa z marchwi
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kruche spiralki
- Wołowina z fasolką szparagową
- Pierogi z owocami
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Tartaletki z porami
- Sałata z pomidorów
- Racuszki z dyni
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Przecier z manną
- Dipy jogurtowe
- Jeż
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Czekoladowe chrupki
- Surówka z mieszanych warzyw
- Sałatka z bakłażanów
- Galaretki
- Zupa z dyni na słono
- Ziemniaki po duńsku
- Ryba z porami i marchewką
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Omlet po włosku (frittata)
- Wycinanki z sera
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kaczka z jabłkami
- Chleb ziołowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Krem truskawkowy
- Ryba cytrynowa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)