- Łagodny hummus
- Potrawka z patisonami
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Jeż
- Deser biało czerwony
- Surówka z dyni
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Zapiekanka z marchwi
- Ciasto z owocami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Ciasteczka migdałowe
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Surówka z żurawinami i selerem
- Kaczka z jabłkami
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Chleb razowy z kminkiem
- Szpinak z baraniną
- Kluski z kaszy manny
- Chleb (bez glutenu)
- Wołowina w sosie
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Zupa-krem z kukurydzy
- Pierwsze mięsko
- Amerykańska szarlotka
- Cytrynowy biszkopt
- Sałatka z tofu
- Papryka nadziewana twarogiem
- Papryka faszerowana warzywami
- Babeczki z szynką i serem
- Zrazy z pieca
- Zupa z jabłek na słono
- Jajka panierowane
- Łagodne chili
- Owoce pasteryzowane
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Pierogi z młodą kapustą
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Mulatki z bakaliami
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl jabłkowy
- Sola meuniere
- Pulpety z koperkiem
- Kisiel z truskawkami
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Pierogi leniwe
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym