- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałata z truskawkami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sernik tradycyjny
- Zupa z soczewicy do termosu
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Cukiniowe ciasto
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ciasto marchwiowe
- Daktylowe kulki
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Placuszki z cukinii
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Kokosowy sernik
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Pomidorki sauté
- Zupa nic (bez glutenu)
- Spaghetti z cukinią
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Kurczak pani prezes
- Naleśniki meksykańskie
- Spaghetti z sosem pesto
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Sos koperkowy
- Deser z kaszy jaglanej
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Wiśniowa legumina
- Ciasto (bez mleka)
- Migdały w karmelu
- Baba wielkanocna z szafranem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Kaszka z buzią
- Surówka z żurawiną
- Mulatki z bakaliami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Deser biało czerwony
- Blinki z cukinii
- Kurczak w soku winogronowym
- Kruche ciasto
- Pomidory nadziewane ryżem
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Pizza (bez glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Figowe rogaliki
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Babeczki z serem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zupa krem z kalafiorów
- Resztki lata
- Guacamole
- Krem truskawkowy
- Deser jogurtowo-owocowy
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)