- Surówka z selera z owocami
- Zupa jagodowa
- Brzoskwinie na ostro
- Potrawka z patisonami
- Migdały w karmelu
- Konfitury (i sok) z malin
- Masło czosnkowe
- Szpinak z baraniną
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kluski serowe
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Niezły pasztet z fasoli
- Sałatka owocowa
- Bakłażany duszone
- Surówka z marchewki
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Kisiel owocowy
- Zawijaski z chleba tostowego
- Karpatka
- Pesto po polsku
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pizza wegetariańska
- Kolorowe kulki
- Zrazy z kury
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Zupa z pulpetami
- Kolorowe gnocchi
- Napój z owoców jagodowych
- Botwina
- Białe leczo
- Szara pasta
- Kartofle duszone
- Dipy jogurtowe
- Lekka rybna
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Przecier owocowy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Sok jabłkowy
- Pomidory nadziewane ryżem
- Deser jogurtowo-owocowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Ziemniaki pieczone
- Budyniowa zupa malinowa
- Masa czekoladowa
- Legumina śliwkowa
- Rolada serowa
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Pianka bananowa
- Rogaliki drożdżowe
- Zupa migdałowa
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)