Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kartoflanka przecierana
- Jabłka w cieście
- Cukinie z daleka
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Polski sos wielkanocny
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Placuszki-kaczuszki
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Makaron z serem i warzywami
- Masło czosnkowe
- Strudel z jabłkami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Zupa z zielonego groszku
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tort czekoladowy
- Schab pieczony po galicyjsku
- Letni sorbet
- Halibut pod parmezanem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Bitki panierowane z wariacjami
- Koktajl z melona
- Bruschetta na kilka sposobów
- Mozzarella w karecie
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Fritata - warzywa w jajku
- Zimowy kurczak
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Zupa z cukinii
- Owoce w czekoladzie
- Racuchy drożdżowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa z jabłek na słono
- Drób z porzeczkami
- Surówka z dyni
- Pomidorki sauté
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Topione pomidory
- Pasta z awokado
- Sos pomidorowo-warzywny
- Mleczny przysmak
- Tarta z grzybami
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Gnocchi dyniowe
- Placuszki z tuńczyka
- Sałatka z cukini
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Faszerowane kurze piersi
- Chleb bezglutenowy
- Ryba w sosie koperkowym
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kurze zawiniątka
- Biszkopt
- Zapiekanka z sera i makaronu