Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Suszone pomidory
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Botwina
- Panga w pergaminie
- Kurczak pani prezes
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Masa czekoladowa - ganache
- Ratatuja nicejska
- Rolady z kurzych piersi
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Leniwe bez białego sera
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Galaretki
- Jajka mimoza
- Koktajl mleczno-owocowy
- Deser jogurtowo-owocowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Drób z jabłkami
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Krem twarożkowy z owocami
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Resztki lata
- Kruche wiatraczki
- Chłodnik pomidorowy
- Cytrynowy biszkopt
- Nadziewany kabaczek
- Spaghetti z sosem pesto
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Papryka faszerowana warzywami
- Ziemniaki po węgiersku
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Chłodnik
- Tortilla hiszpańska
- Kruche spiralki
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Krupniczek mamy
- Omlet po polsku
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Mazurek nugatowy
- Surówka z mieszanych warzyw
- Placuszki z tuńczyka
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa z soczewicy
- Zapiekanki z bagietki
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Bułka orzechowa
- Ryba w sezamie
- Szparagi z jajkami mimoza
- Zupa-krem z kukurydzy
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Sorbet owocowy
- Tarta cebulowa II
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Topione pomidory
- Pierwsze mięsko
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym