- Rogaliki z powid³ami
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Sa³ata ze sma¿onymi w±tróbkami i balsamico
- Pyszna pasta z tofu
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Figowe rogaliki
- Koktajl malinowy
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Oliwki po swojemu
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sorbet brzoskwiniowy
- Kartoflanka przecieranka
- Minestrone - w³oska zupa jarzynowa
- Grzybek ¶mietanowy
- Ciasto na ptysie
- Spaghetti z papryk±
- Deser z kaszy jaglanej
- Sos koperkowy
- Mus ¶liwkowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Chleb Grahama
- Zupa kukurydziana
- Karpatka
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Pianka bananowa
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Galaretka z pigwy
- Sa³atka z ¿urawinami i ry¿em
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Cytrynowe ciasteczka
- Kartoflana zapiekanka
- Ciasteczka czekoladowe
- Mleczny przysmak
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Grzanki z mozzarell±
- Sok jagodowy
- Sa³atka ry¿owa
- Szasz³yki z ³ososia
- Zimowy salad bar
- Kopytka (bez jajek)
- B³yskawiczne pierogi leniwe
- Kurczak z warzywami
- Kawior z bak³a¿ana
- Tarta jab³kowa z budyniem
- Rulonik z warzywami
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Powid³a ¶liwkowe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- Sa³atka z malin i arbuza
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Racuszki serowe
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Spaghetti z pulpetami
- Kulki rybne po norwesku