- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Kompot z suszu
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Szarlotka
- Smażone banany
- Włoski chleb ziołowy
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Piernik
- Zrazy z pieca
- Jaś na słodko
- Suszone pomidory
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Złocisty nektar
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Barszcz ukraiński
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Rulonik z serem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Cukinia z pomidorami
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Bananowe frytki
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zupa jarzynowa
- Placuszki z cukinii
- Cukinia faszerowana serem
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Racuszki z dyni
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Koktajl z owoców sezonowych
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Pasta - jajo i basta
- Makaron z serem i warzywami
- Tarta z pianą owocową
- Miodek cebulowy
- Naleśniki (bez glutenu)
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Cudowna cukinia
- Flaczki z kurczaka
- Rolada serowa
- Sorbet brzoskwiniowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Chłodnik owocowy
- Pierniczki
- Knedle ze śliwkami
- Indyk przekładany
- Zupa z jabłek na słono