- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dal z soczewicy
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sałatka ryżowa
- Kompot ze śliwek
- Krem truskawkowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Krem z kalafiora
- Pulpeciki pod beszamelem
- Masło czosnkowe
- Napój z owoców jagodowych
- Sos majonezowy
- Szaszłyki z łososia
- Pizza hawajska
- Tęczowy sorbet
- Przecier jabłkowy
- Mielonka z dodatkami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Grzybek śmietanowy
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Ciasto na ptysie
- Szejk niekoniecznie arabski
- Bezy (bez mleka)
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Smażona mozzarella
- Koktajl brzoskwiniowy
- Łazanki zapiekane z owocami
- Sos wiśniowy do owoców
- Rozmaitości na parze
- Nektarynkowy krem
- Kotleciki z tuńczyka
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Amerykańska szarlotka
- Mus śliwkowy
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Zupa krem z zielonego groszku
- Knedelki z sandacza
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Kurczak z warzywami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Szpinak z baraniną
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Puree z truskawek i kiwi
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Sałatka z drobiem i morelami
- Placuszki z twarogu
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Chłodnik pomidorowy
- Pizze - miniaturki
- Śliwkowy omlet
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Francuski sos czosnkowy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Zupa krem z kalafiorów
- Kluski kładzione z jabłkami