- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Sorbet malinowy
- Dynia z piekarnika
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Pizza (bez mleka)
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Cukiniowe ciasto
- Kisiel żurawinowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Lekka rybna
- Makrela w ziołowej potrawce
- Racuszki z dyni
- Ogórki faszerowane
- Kompot z rumiankiem
- Kulki serowo-orzechowe
- Błyskawiczny chłodnik
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Kasza gryczana z serem
- Najprostsza tarta owocowa
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Delikatny sernik
- Pasta z łososia
- Deser biało czerwony
- Kurczak z warzywami
- Leśny przysmak na kolację
- Zupa z soczewicy
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sałata z truskawkami
- Cytrynowe ciasteczka
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Sałatka z truskawek i melona
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Kruche ciasto z truskawkami
- Tarta brokułowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Maślane bułeczki bez masła
- Chleb razowy z kminkiem
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zapiekanka z pomidorami
- Zupa migdałowa
- Koktajl malinowy
- Placuszki cukiniowe
- Masło czosnkowe
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Owoce pasteryzowane
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kuskus jak prawdziwy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Pianka bananowa
- Guacamole
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki