- Bitki panierowane z wariacjami
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Suszone pomidory
- Ziemniaki faszerowane
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Pasta z bakłażana
- Pieczone pierożki z serem
- Zupa selerowa
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Pasztet z łososia
- Pasta z awokado
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl z mango
- Muffiny jagodowe
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Deser z rabarbarem
- Ryż z jajkami na parze
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Kaszka z buzią
- Placuszki rybne orientalne
- Kisiel malinowy
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kurczak z curry
- Kasza gryczana z serem
- Różowa zupa owocowa
- Ciastka owsiane
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kartofle duszone
- Lane kluski (bez glutenu)
- Brzoskwinowe oczko
- Jeż z awokado
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Spaghetti z pulpetami
- Spaghetti z cukinią
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Bułka orzechowa
- Sałatka grecka III
- Kruche ciasto z truskawkami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Łagodny hummus
- Ryba cytrynowa
- Orzechy w czekoladzie
- Pulpety z koperkiem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Cukinia z wody
- Zupa minestrone
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Daktylowe roladki
- Makaron rozmaitości
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Naleśniki z sosem mornay
- Domowe pesto uproszczone
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Sos prowansalski aioli
- Lody dla młodych