Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: baranina
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Lody bananowe (bez mleka)
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Omlet po francusku
- Racuszki z dyni
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Rolada serowa
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Omlet po polsku
- Szpinakowa zapiekanka
- Stworki z ciasta serowego
- Surówka zimowa
- Lekka rybna
- Koszyczek z pomidora
- Batoniki orkiszowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Pyszna pasta z tofu
- Surówka z żurawiną
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa nic
- Chrupiące wafle
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kurczak pani prezes
- Szaszłyki z łososia
- Omlet po włosku (frittata)
- Koktajl malinowy
- Budyń (bez mleka)
- Tort (bez glutenu)
- Kanapka z pastą jajeczną
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Tarta szpinakowa
- Różowy koktail truskawkowy
- Zupa krem ze szparagów
- Kostka z kaszki manny
- Owocowy indyk
- Owocowa legumina
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sorbet owocowy
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Rurki z kremem pistacjowym
- Kokosowy sernik
- Ryba po azjatycku
- Kurczak z curry
- Zupa jabłkowa
- Żółty chłodnik
- Karp w szarym sosie
- Placuszki rybne orientalne
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Ryba po grecku
- Tarta - kruche ciasto
- Sos jogurtowy
- Jagodzianki
- Wyraziste tofu
- Puree z dyni
- Terrine z białego sera