Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kurczak z pomidorami
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Stworki z ciasta serowego
- Sałatka łakomczucha
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Cukinia z mięsem mielonym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Koktajl owocowy na lodach
- Migdały w karmelu
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Placek z zielonego groszku
- Zupa ogórkowa
- Dip fasolowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Przecier owocowy
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Panga w pergaminie
- Chleb ziołowy
- Rozmaitości na parze
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kulki serowo-orzechowe
- Zupa owocowa
- Ryba w sosie warzywnym
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Brzoskwiniowa pianka
- Napój z owoców jagodowych
- Pieczeń cielęca
- Naleśniki z mięsem
- Kisiel z truskawkami
- Masło czosnkowe
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Drób z jabłkami
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Pesto po polsku
- Surówka z mieszanych warzyw
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Sałatka owocowa
- Gnocchi dyniowe
- Faszerowane kurze piersi
- Lody z jogurtu
- Puree z marchwi
- Sok jagodowy
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Krupniczek mamy
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Bakłażanowe kotlety
- Krem z kalafiora
- Kolorowy ryż
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Jajka faszerowane
- Resztki lata
- Soja prawie po bretońsku
- Brzoskwinie na ostro