- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Rozmaitości na parze
- Lody bananowo - czekoladowe
- Strucla mini
- Ciasto z dynią
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Dip fasolowy
- Przecier z manną
- Jabłkowy kurczak
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Krem z cukinii
- Trufle czekoladowe
- Sałatka z bakłażanów
- Pulpety z koperkiem
- Ziemniaki faszerowane
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Pieczone jabłka
- Ciasto do pizzy: kruche
- Koktajl jabłkowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Wycinanki z sera
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Bułka orzechowa
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Szejk niekoniecznie arabski
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Ciasto-legumina z owocami
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Przysmak serowy
- Sorbet owocowy
- Zupa z marchwi
- Pierogi ruskie
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Lody czekoladowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Bezy (bez mleka)
- Szpinak z baraniną
- Jajka z szynką w majonezie
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zupa jagodowa
- Cytrynowe ciasteczka
- Bananowe frytki
- Chleb alpejski z orzechami