- Misie patysie - ciasto
- Kruche spiralki
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ciasto z dynią
- Zupa krem z dyni
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Placek z cukinii
- Mielonka z dodatkami
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Jeż z awokado
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sałatka owocowa
- Ryba cytrynowa
- Nektarynkowy krem
- Bakłażany duszone
- Domowy budyń
- Chleb ziołowy
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Bananowe frytki
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Batony orzechowo-kokosowe
- Barszcz postny
- Panierowane paluszki rybne
- Sos wiśniowy do owoców
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Kruche pierniczki
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Zupa jabłkowa z curry
- Pizze - miniaturki
- Surówka z żurawinami i selerem
- Koktajl z owoców sezonowych
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zielona zupa
- Pulpety z koperkiem
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Fritata - warzywa w jajku
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Tarta brokułowa
- Fasola z miodem i cytryną
- Pierogi kaukaskie
- Ciasteczka czekoladowe
- Mus brzoskwiniowy
- Grzanki z mozzarellą
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Szaszłyki z kurczaka
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Leczo ze śliwkami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Wesołe omleciki
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)