- Sałatka z czerwonej fasolki
- Chleb kukurydziany
- Koszyczek z pomidora
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Dynia z piekarnika
- Zupa z dyni
- Krem jabłkowy
- Daktylowe kulki
- Ryba w sezamie
- Mazurek cytrynowy III
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekane kanapki liliputa
- Arabski chleb pita
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Soja prawie po bretońsku
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Grzybek śmietanowy
- Spaghetti
- Kartoflanka przecieranka
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Rogaliki
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kruche ciasto z truskawkami
- Lody waniliowe
- Zupa z soczewicy
- Mielonka z dodatkami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa gulaszowa
- Batoniki orkiszowe
- Bruschetta na kilka sposobów
- Barszcz ukraiński
- Biszkopty bezglutenowe
- Owoce pasteryzowane
- Jeż z awokado
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Sernik dziecinnie prosty
- Przecier z cukinii
- Pulpeciki pod beszamelem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Racuszki z dyni
- Nektarynkowy krem
- Sałatka szpinakowa
- Schab pieczony po galicyjsku
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Spaghetti Estery
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Bakłażany z makaronem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Dip fasolowy
- Zupa z jabłek na słono
- Krupniczek mamy
- Gołąbki z winogronowych liści
- Tarta (bez glutenu)
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy