- Racuszki z dyni
- Wołowina z fasolką szparagową
- Tarta prawie Tatin
- Owsiane chrupki
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Szpinakowe pesto
- Tarta z pianą owocową
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Topione pomidory
- Bakłażany zapiekane
- Sałatka
- Drób z porzeczkami
- Zupa z pulpetami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Tęczowy sorbet
- Kapuśniak
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Grzanki III
- Pyszna pasta z tofu
- Powidła śliwkowe
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Bananowe frytki
- Jajka panierowane
- Torcik z galaretką
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kurczak z warzywami
- Zupa z soczewicy
- Ciasto scrabble
- Bezy (bez mleka)
- Pierogi z soczewicą
- Leśny przysmak na kolację
- Surówka z marchewki
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Szpinakowa zapiekanka
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Rurki z kremem pistacjowym
- Rogaliki kokosowe
- Makaron w sosie Mornay
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Panga w pergaminie
- Pierogi z jagodami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zapiekanka z drobiu
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Caprese
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Szpinak zapiekany z serem
- Papryka faszerowana warzywami
- Otulona brzoskwinia
- Tartaletki z porami