- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kruche ciasto
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Wiśniowa legumina
- Kruche ciasto z masą makową
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Lody czekoladowe
- Koktajl z owoców sezonowych
- Wigilijny kompot
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Sałatka mięsna z morelami
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Makaron z pomidorami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Zupa śliwkowa
- Placuszki drożdżowe
- Barszcz postny
- Nadziewany kabaczek
- Surówka z marchwi
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Młode warzywa z pieca
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zupa z kabaczków
- Tarta wiśniowa
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kopytka
- Ziemniaki po niemiecku
- Terrine z białego sera
- Tarta - kruche ciasto
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Sernik tradycyjny
- Resztki lata
- Naleśniki z jagodami
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Faszerowana cukinia
- Jabłka w cieście
- Sałatka z kwiatami
- Zupa z marchwi
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Gołąbki po grecku
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Sorbet owocowy
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Surówka z dyni
- Pasta (dip) z bobu
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Kasza gryczana z serem
- Chrupiące kaczuszki