- Kluski kładzione z jabłkami
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Panga w pergaminie
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Ryba po grecku
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Niezły pasztet z fasoli
- Terrine z białego sera
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sałatka z tofu
- Knedle ze śliwkami
- Ciasto jogurtowe
- Zupa krem z dyni
- Sałatka owocowa na słono
- Ziemniaki po węgiersku
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa z dyni
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Gruszki w kremie waniliowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Bezglutenowe ciasteczka
- Biszkopt z owocami
- Karpatka
- Fritata - warzywa w jajku
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Placek z owocami (bez mleka)
- Placek gruszkowy
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Spaghetti Estery
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Pizza z owocami
- Brzoskwiniowa pianka
- Babka drożdżowa III
- Koktajl malinowy
- Chrupki Krzysia
- Kuskus jak prawdziwy
- Budyń karmelowy
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zupa krem ze szparagów
- Zupa migdałowa
- Mrożone owoce
- Duszona ryba z warzywami
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Tort makowy pyszny
- Sok jabłkowy
- Barszcz postny
- Krem z cukinii
- Spaghetti z pulpetami
- Kartoflanka przecierana
- Tarta wiśniowa
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Baba wielkanocna z szafranem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kluski serowe
- Koktajl z melona
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kotlety mielone dla dzieci
- Delikatny i puszysty sernik
- Gjuwecz po słowiańsku