- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Koktajl malinowy
- Tarta jabłkowa II
- Spaghetti z papryką
- Mus śliwkowy
- Tarta cebulowa II
- Warzywa smażone w cieście
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Koktajl jabłkowy
- Gnocchi dyniowe
- Cytrynowy biszkopt
- Ciasto na ptysie
- Wiśniowa legumina
- Surówka z cykorii
- Lody na patyczkach
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Szpinakowe pesto
- Kruche ciasteczka
- Kurze zawiniątka
- Jabłko z sałatką ryżową
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Sos wiśniowy do owoców
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Włoska zupa jarzynowa
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kuszące jabłka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Łagodne chili
- Mielona wołowina po chińsku
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Chleb (przepis podstawowy)
- Batoniki orkiszowe
- Croque monsieur i croque madame
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Cukinia z mięsem mielonym
- Kokosowy sernik
- Cukinia z pomidorami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Bakłażany zapiekane
- Ciasto z owocami
- Marchewka z brukselką
- Klopsiki cielęce
- Murzynek Jaś
- Sałatka z bakłażanów
- Kisiel żurawinowy
- Łosoś pieczony w soli
- Potrawka z patisonami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Spaghetti z bobem
- Zupa pieczarkowa
- Tarta z pianą owocową
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Deser gruszkowy
- Sałatka z rukoli
- Złocisty nektar