- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pomidory nadziewane ryżem
- Różowa kaszka
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Papryka nadziewana twarogiem
- Spaghetti
- Sałatka litwacka
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ciasto-legumina z owocami
- Ciasteczka czekoladowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zimowy salad bar
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Zupa z cukinii
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kolorowa jajecznica
- Brzoskwiniowa pianka
- Cukinia faszerowana serem
- Kruche plastry cytrusów
- Mulatki z bakaliami
- Ryż z jajkami na parze
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kotleciki cielęce
- Kruche ciasteczka
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Przecier owocowy
- Kotleciki z soji
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Pierwsze mięsko
- Jajka faszerowane
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos różowy
- Soja prawie po bretońsku
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Śliwkowa legumina
- Mus z kaszy manny
- Frittata z warzywami
- Bakłażany zapiekane
- Ryżowa szarlotka
- Dip fasolowy
- Kurczak w migdałach
- Ziemniaki po bułgarsku
- Zupa jabłkowa
- Surówka z marchewki
- Tęczowy sorbet
- Zupa z marchwi
- Pasta z bakłażanów
- Sos polski
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zupa z dyni na słono
- Faszerowane papryki