- Pulpeciki pod beszamelem
- Miodek cebulowy
- Kotlety gryczane
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Ryba w sosie warzywnym
- Rulonik z serem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Ziemniaki po duńsku
- Szparagi pod beszamelem
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Domowy budyń
- Krupniczek mamy
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ryba po żydowsku
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka
- Bułki maślane
- Omlet z cukinią i papryką
- Smażona mozzarella
- Mus truskawkowy II
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Śliwkowy omlet
- Lody na patyczkach
- Sałatka z truskawek i melona
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Biszkopciki domowe
- Aromatyczny schab
- Pierwsze mięsko
- Zupa z jabłek na słono
- Szparagi z jajkami mimoza
- Macaroni & cheese
- Krupnik
- Leśny przysmak na kolację
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Tarta z jabłkami
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Kapuśniak i ogórkowa
- Wiśniowa legumina
- Przecier z cukinii
- Łosoś znad zatoki
- Jajka z szynką w majonezie
- Jajka faszerowane
- Przecier jabłkowy
- Tarta cebulowa II
- Chińskie jajka herbaciane
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Kotleciki cielęce
- Sałatka łakomczucha
- Biszkopt z surowymi owocami
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Naleśniki chińskie
- Mus śliwkowy
- Ryba po grecku II
- Mielonka z dodatkami