- Lekkie ciasto czekoladowe
- Karp w szarym sosie
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Sorbet owocowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ryba z cukinią
- Cukinia faszerowana serem
- Kurczak pani prezes
- Francuski sos czosnkowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Zrazy z pieca
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Terrine z białego sera
- Krem jarzynowy z indykiem
- Legumina cytrynowa
- Kuskus jak prawdziwy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Makaron z pomidorami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Zupa jarzynowa
- Tarta wiśniowa
- Biurowa kartoflanka
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Rulonik z warzywami
- Kompot z rumiankiem
- Smażona mozzarella
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Zupa krem z grzankami
- Kruche ciasto
- Wigilijny kompot
- Omlet po francusku
- Pulpeciki pod beszamelem
- Schab pieczony po galicyjsku
- Mrożone owoce
- Galaretka z surowymi owocami
- Francuskie kiełbaski serowe
- Szaszłyki z łososia
- Sałatka grecka III
- Krem z kalafiora
- Kartoflanka przecierana
- Zrazy z kury
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Tarta szpinakowa
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Szaszłyki z kurczaka
- Surówka z mieszanych warzyw
- Mus z kaszy manny
- Łosoś znad zatoki
- Zupa z jabłek na słono
- Kruche pierniczki
- Kluski kładzione z jabłkami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Ciasto z owocami
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Wycinanki z sera