- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pieczone kartofle
- Kurczak z marchewk± i migda³ami
- Puree z dyni
- Chrupi±ce kaczuszki
- Chrupi±ce babeczki
- Duszona ryba z warzywami
- Mazurek trójwarstwowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Makaron z sosem bez gotowania
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Pierogi z m³od± kapust±
- Koktajl mleczno-owocowy
- S³one patyczki
- Lody bananowe (bez mleka)
- Paszteciki (bez jajek)
- Pulpeciki pod beszamelem
- Trufle z herbatników
- Tarta z ¿urawinami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Proste ciasto na kruchy spód
- Placuszki z tuñczyka
- Schab duszony w mleku ry¿owym
- Piernik
- Misie ciasto dla K³apouchego
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Zupa z dyni na s³ono
- Zupa z zielonej sa³aty
- Sos polski
- Sa³atka miêsna z morelami
- Sierpniowa sa³atka
- S³odka bu³ka marchewkowa
- Spatzle
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Indyk przek³adany
- Faszerowane kurze piersi
- Aromatyczny schab
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Jab³ka z aroni±
- Dip fasolowy
- Mazurek z fet± i szpinakiem
- Keks biszkoptowy
- Pierogi z owocami
- Omlet po francusku
- Panierowane paluszki rybne
- Kotleciki cielêce
- Ryba z porami i marchewk±
- Szarlotka miêkka
- Ryba po grecku II
- Kartofle duszone
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Strucla mini
- Sa³atka z pomarañczy i porów
- Drób z jab³kami
- Pizza (bez mleka)
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- Kolorowa jajecznica
- Rozmaito¶ci na parze
- Sma¿ona mozzarella