- Naleśniki z żółtym serem
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ciasto czekoladowe
- Sałatka z truskawek i mięty
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Jabłko z sałatką ryżową
- Szarlotka miękka
- Lekka rybna
- Deser biało czerwony
- Omlet po polsku
- Zupa z dyni na słono
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sezamki
- Koktajl malinowy
- Racuszki
- Rulonik z szynki
- Grzanki III
- Sałatka z rukoli
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Kasza gryczana z serem
- Zupa szczawiowa
- Kompot z rumiankiem
- Chleb (bez glutenu)
- Ciasto z owocami
- Mrożone owoce na patyku
- Koktajl owocowy na lodach
- Pascha II
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Pomidory nadziewane ryżem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Aromatyczny schab
- Jajka panierowane
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Potrawka z patisonami
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Makaron z serem
- Puree z marchwi
- Tarta ze szpinakiem
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Indyk z marchewką
- Lane kluski (bez jajek)
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sałatka z winogronami
- Zupa krem z grzankami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Grecki gulasz z drobiu
- Baba wielkanocna z szafranem
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Sernik (bez glutenu)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Sernik na zimno
- Strudel z jabłkami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Bułka orzechowa