Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Felafelki
- Makaron w sosie Mornay
- Zupa pieczarkowa
- Pieczeń cielęca
- Faszerowana cukinia
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Leczo ze śliwkami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Ryba w sezamie
- Spatzle
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pyszna pasta z tofu
- Kopytka
- Masa pomarańczowa
- Sałatka grecka III
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Mięso duszone po turecku
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Frittata z warzywami
- Kulki serowo-orzechowe
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Kapuśniak
- Koktajl owocowy na lodach
- Żółta pasta
- Zimowy salad bar
- Omlet po polsku
- Bułeczki z kapustą
- Sos czekoladowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Szaszłyki z łososia
- Kruche pierniczki
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Blinki z cukinii
- Ziemniaki po duńsku
- Schab winny
- Torcik z galaretką
- Babeczki z szynką i serem
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Krupnik
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Cukinia faszerowana serem
- Ryba z cukinią
- Krem z cukinii
- Sos majonezowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kotlety mielone dla dzieci
- Zupa minestrone
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta jabłkowa II
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Karpatka
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem