- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sola meuniere
- Sałatka z cukini
- Pasta (dip) z bobu
- Wesołe omleciki
- Ślimaki daktylowe
- Lody bananowe (bez mleka)
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Rulonik z warzywami
- Gołąbki po grecku
- Krem z cukinii
- Kotleciki cielęce
- Trufle z herbatników
- Szpinak zapiekany z serem
- Makaron z brokułami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Spaghetti z papryką
- Zupa jagodowa
- Krem z kalafiora
- Szarlotka biszkoptowa
- Pomidorki sauté
- Grecka zapiekanka warzywna
- Kruche plastry cytrusów
- Mus z kaszy manny
- Wołowina z fasolką szparagową
- Krupnik
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Sałatka ryżowa z curry
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Zupa jagodowa
- Surówka z marchewki
- Makaron w sosie Mornay
- Sorbet porzeczkowy
- Grzanki III
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Bułki maślane
- Rogaliki
- Trufle czekoladowe
- Sałata z truskawkami
- Figowe rogaliki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ciasto scrabble
- Kurczak z jabłkiem
- Frittata z warzywami
- Blinki z cukinii
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Biszkopt
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Budyń z żółtkiem
- Chrupiące babeczki
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)