- Lane kluski (bez jajek)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Zupa krem z grzankami
- Sałatka z rukoli
- Zupa ogórkowa
- Kapuśniak
- Eskalopek z pomidorem
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Tarta owocowa
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Powidła śliwkowe
- Panierowane paluszki rybne
- Kruszonka z jabłkami
- Wołowina z fasolką szparagową
- Ciasto z dynią
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Ciasto jogurtowe
- Nadziewany kabaczek
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Tarta jabłkowa II
- Chleb alpejski z orzechami
- Lane kluski
- Deser z kaszy jaglanej
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Lody twarożkowe
- Puree z dyni
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Dal z soczewicy
- Placuszki z cukinii
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Kisiel z malinami
- Spaghetti z sosem pesto
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Knedle ze śliwkami
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Bananowa manna
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Krupnik
- Kulki rybne po norwesku
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Pomidory nadziewane ryżem
- Zrazy z kury
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Makaron z sosem bez gotowania
- Brzoskwinie na ostro
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Brzoskwiniowa pianka
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta ze szpinakiem
- Omlet po włosku (frittata)
- Trufle z herbatników
- Grzybek śmietanowy
- Sok jabłkowy