- Przecier z manną
- Sałatka z winogronami
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Koktajl owocowy na lodach
- Kluski serowe
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Przecier owocowy
- Zupa szczawiowa
- Chrupiący serek z gruszką
- Surówka z cykorii
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Makaron z sosem szpinakowym
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kompot z rumiankiem
- Naleśniki z mięsem
- Strudel z jabłkami
- Baranina duszona po turecku
- Bułeczki z kapustą
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa z soczewicy
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Sałatka owocowa
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sezamki
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Schab z rodzynkami
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Soja prawie po bretońsku
- Pizza (bez glutenu)
- Kurczak z pomidorami
- Przecier jabłkowy
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kartoflana zapiekanka
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Duszona ryba z warzywami
- Surówka z mieszanych warzyw
- Placki ziemniaczane
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zrazy z kury
- Lody czekoladowe
- Spaghetti z pulpetami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zupa krem z grzankami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Kolorowe gnocchi
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zupa migdałowa
- Rurki z kremem pistacjowym
- Surówka z kminkiem
- Cytrynowe ciasteczka
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Kompot z suszu
- Kisiel żurawinowy
- Pulpety
- Jabłka w cieście
- Deser biało czerwony
- Jajka marynowane w occie