- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Naleśniki chińskie
- Wołowina w sosie
- Zupa minestrone
- Zupa pieczarkowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kurczak z curry
- Słoneczna sałatka
- Jajka mimoza
- Zupa szpinakowa
- Halibut pod parmezanem
- Koktajl mleczno-owocowy
- Orzechy w czekoladzie
- Ryba z cukinią
- Ryż z truskawkami
- Bułgarski chłodnik
- Słone patyczki
- Ciasto z jagodami kruche
- Tarta z jabłkami
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Złocisty nektar
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Sałatka z arbuza i fety
- Biszkopt (bez glutenu)
- Włoska zupa jarzynowa
- Kruchy placek ze śliwkami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Bananowe frytki
- Suszone pomidory
- Ogórki faszerowane
- Przecier owocowy
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ciasto na ptysie
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Kruche ciasto z truskawkami
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Indyk z marchewką
- Pasta (dip) z bobu
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Lody z jogurtu
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zupa z zielonego groszku
- Faszerowane kurze piersi
- Jeż
- Kisiel z malinami
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Mazurek nugatowy
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Dynia z piekarnika
- Tarta wiśniowa
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kartoflanka przecierana
- Kurczak z ananasem
- Krupnik