- Baranina duszona po turecku
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Makaron z brokułami
- Faszerowane papryki
- Szparagi solo
- Zupa migdałowa
- Tarta wiśniowa
- Lody waniliowe
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Sałatka z winogronami
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Kopytka
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Krem z pogniecionych truskawek
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Tzatziki
- Panga w pergaminie
- Krem jabłkowy
- Zrazy z kury
- Pączki z białego sera
- Szparagi pod beszamelem
- Szaszłyki z łososia
- Ciasto marchwiowe z figami
- Tarta - kruche ciasto
- Owocowe zabawki
- Chleb (przepis podstawowy)
- Zupa krem z cukinii
- Kolorowy ryż
- Kurze zawiniątka
- Duszona ryba z warzywami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Układanka warzywno-owocowa
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Sałatka litwacka
- Kurczak z ananasem
- Zapiekanka rybna
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Kolorowe gnocchi
- Barszcz postny
- Lekka rybna
- Koktajl malinowy
- Kurczak z marchewką
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pascha II
- Omlet po francusku
- Sorbet owocowy
- Leczo ze śliwkami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Naleśniki z żółtym serem
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Resztki lata
- Naleśniki z jagodami
- Ziemniaki po węgiersku
- Polski sos wielkanocny
- Przysmak serowy
- Bakłażany faszerowane mięsem