- Makaron z sosem dyniowym
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Nadziewany kabaczek
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kurczak egzotyczny
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Ryba w sosie koperkowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Zapiekanki z bagietki
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Indyk przekładany
- Sernik na zimno
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ciasto z owocami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak z ryżem
- Deser gruszkowy
- Spatzle
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Jabłka w cieście
- Koktajl mleczno-owocowy
- Surówka z jabłek i dyni
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Frittata z warzywami
- Mazurek daktylowy
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Terrine z białego sera
- Zupa krem z pora
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Strucla mini
- Ryba w sezamie
- Pyzy
- Babka drożdżowa III
- Kurze zawiniątka
- Zupa śliwkowa
- Placuszki drożdżowe
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Koktajl z owoców sezonowych
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Sernik (bez glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kostka z kaszki manny
- Surówka z mieszanych warzyw
- Różności pod beszamelem
- Różowy koktail truskawkowy
- Szybka ryba po grecku
- Kompot ze śliwek
- Pulpeciki pod beszamelem
- Tarta szpinakowa