- Biszkopt (bez glutenu)
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Gulasz drobiowy z marchewk±, groszkiem i z ry¿em
- Mro¿one owoce na patyku
- Pierwsze miêsko
- Ma¶lane bu³eczki (bez glutenu)
- £oso¶ pieczony w soli
- Murzynek
- Kasza gryczana z serem
- Jagodzianki
- Sa³atka z kwiatami
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Pasta z bak³a¿ana
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Francuski sos czosnkowy
- Kompot z suszu
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Ciasto marchwiowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Tarta - kruche ciasto
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Tort (bez glutenu)
- Koktajl owocowy na lodach
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Panga w pergaminie
- Cynamonowo-migda³owe ciasteczka (bez m±ki)
- Brzoskwiniowa pianka
- Cannelloni ze szpinakiem
- Zupa selerowa
- Ch³odnik owocowy
- Croque monsieur i croque madame
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Nektarynkowy krem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Omlet arabski
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Omlet grzybek z owocami
- Chrupi±ce babeczki
- Zupa nic (bez glutenu)
- Ryba z cukini±
- Daktylowe kulki
- Zupa krem ze szparagów
- Placki (bez mleka, jajek)
- Ryba w sezamie
- Sos prowansalski aioli
- Zupa szczawiowa
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Sos koperkowy
- Lody waniliowe
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Tarta owocowa
- Koktajl wi¶niowy
- Schab z pomarañczami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)