- Bia³e leczo
- Bezy z truskawkami i bit± ¶mietan±
- Zupa z jab³ek na s³ono
- Zupa ¶liwkowa
- Ch³odnik z pomidorów
- Panierowane paluszki rybne
- Knedle ze ¶liwkami
- Przecier z cukinii
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Cudowna cukinia
- Puchatkowe ciasteczka
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Kruszonka z jab³kami
- Sa³atka makaronowa
- Krem z pogniecionych truskawek
- Pulpety z koperkiem
- S³one patyczki
- Sorbet arbuzowy
- Owoce ze s³oika
- Pasta z ³ososia
- Ziemniaki po niemiecku
- Orzechy w czekoladzie
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Galaretki
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Ryba w sosie warzywnym
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Kotlety mielone dla dzieci
- Ciasto jogurtowe
- Ciasto z owocami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Frittata z warzywami
- Szara pasta
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Deser bia³o czerwony
- Ró¿owa zupa owocowa
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Je¿ z awokado
- Krem jab³kowy
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Szpinakowe pesto
- Ry¿ z truskawkami (bezglutenowy)
- Pieczeñ cielêca
- Pizza (bez mleka)
- Ziemniaki pieczone
- Stworki z ciasta serowego
- Topione pomidory
- Zrazy z kury
- Zupa jarzynowa
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Surówka z jab³ek i dyni
- Tarta ze szpinakiem
- Sorbet porzeczkowy
- P±czki z bia³ego sera
- Kurczak z jab³kiem
- Musaka (potrawa ba³kañska)